<< Takaisin

Polttopuita sairaalle ikäihmiselle

**** Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille!Avun saajan terveiset: Sydämellinen kiitos, hyviä ihmisiä on vielä olemassa! Talven lämpö on kodissa turvattu teidän ansiostanne! Olen todella kiitollinen.***

Pienituloinen, monisairas eläkeläismies, tarvitsee apuasi polttopuiden hankintaan tulevaa talvea varten. Sairaudet ovat aiheuttaneet eläkeläismiehelle paljon terveydenhoitokuluja. Kauppaan on kertynyt ruokalaskua, jonka lisäksi hän on joutunut ottamaan vielä eläkkeellä ollessaan remonttilainaa vanhan rintamamiestalon korjaukseen. Mies asuu kaukana palveluista, joten auto on välttämätön kauppaan, terveyskeskukseen ja apteekkiin pääsemiseksi, sillä julkista liikennettä ei juuri ole. Valitettavasti myös auto pidosta aiheutuu kuluja. Syksyn viimat ja talven kylmyys lähestyvät, joten polttopuille olisi nyt akuutti tarve.
Voisitko sinä olla lahjoituksellasi auttamassa polttopuiden hankinnassa, ettei kylmä pääse yllättämään talven tultua. Apu tulisi todella tarpeeseen! Kiitos jo etukäteen!
Eläkeläismiehen tilanteen on kartoittanut ja avun perille toimittaa
diakonissa Pirjo Sonninen
pirjo.sonninen@evl.fi

Tavoitesumma
485,00 EUR
Kerätty 485 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu