<< Takaisin

Polkupyörät kahdelle nuorelle Järvi-Kuopioon

Vähävaraisen lapsiperheen äiti sairastui loppuvuodesta syöpään. Sairautta hoidetaan aktiivisesti Kuopiossa. Perheen isä käy palkkatyössä. Äiti oli jo ennen sairastumistaan pitkäaikaistyötön. Perheessä on kolme nuorta, joista yksi on erityisnuori, joka opettelee itsenäistä elämää. Tämän nuoren tukeminen vaatii perheeltä voimavaroja sekä taloudellista ylläpitoa.

Koska äiti joutuu kulkemaan niin paljon syöpähoidoissa, joutuvat nuoret kulkemaan itsenäisesti koulumatkat, missä äiti on aiemmin auttanut. Koulukuljetukseen nuorilla ei ole oikeutta. Nuorten vanhat polkupyörät ovat niin pienet, että niillä on hankala koulumatkaa kulkea, joten perhe tarvitsee pojille uudet polkupyörät.

Voisitko sinä lahjoituksellasi auttaa tämän perheen nuoria saamaan polkupyörät, jotta pystyisivät liikkumaan itsenäisesti, näin äidillä olisi yksi huoli vähemmin tässä haasteellisessa tilanteessa.
Avun tarpeen on arvioinut ja avun perille vie diakoni Hanna Kokkonen hanna.kokkonen@evl.fi

Tavoitesumma
1 000,00 EUR
Kerätty 540 EUR
54%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Jättämällä yhteystietosi annat samalla luvan markkinointiin. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Lahjoitusta tehdessäsi maksusi käsittelee sopimuskumppanimme Checkout Finland Oy, joka on osa OP-ryhmää.