<< Takaisin

Polkupyörä ja sänky mieshenkilölle

**** Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille! ****
Haetaan avustusta työkyvyttömyyseläkkeellä olevalle, viisikymppiselle miehelle polkupyörään ja sänkyyn. Neljä vuotta sairaseläkkeellä ollut mies on kärsinyt koko aikuisiän jalkavamman vuoksi.
Tapaturma tapahtui 90-luvulla rajussa autokolarissa, jossa toinen jalka meni pahaan kuntoon. Jalkaan on tehty useita leikkauksia ja polvessa on nyt tekonivel. Pidemmät kävelyt tuottavat kipua.
Vuosien kivut ja työkyvyttömyys ovat vaikuttaneet miehen mielialaan. Hänen taloudellinen tilanteensa on ollut pitkään tiukka sairaalamaksujen vuoksi. Mies pääsi velkasaneeraukseen tämän vuoden alusta. Velkasaneeraus kestää kolme vuotta. Jalkavamma on aiheuttanut myös paljon selkävaivoja, joten hyvän sängyn saaminen vanhan kirpputorilta ostetun tilalle parantaisi elämänlaatua paljon.
Polkupyörä mahdollistaisi liikkumisen kuntosalille, virkistystoimintaan, kauppaan ja muuhun sosiaaliseen elämään. Pyöräily kuntouttaisi vammautunutta jalkaa ja virkistäisi mieltä, kun mies saisi uutta sisältöä elämäänsä.
Koska mies ei omista autoa tai ajokorttia, niin pyörän saamisella olisi iso positiivinen vaikutus miehen koko elämään; hän pääsisi neljän seinän sisältä muiden ihmisten ilmoille.

Miestä auttaa ja hänen avun tarpeensa on kartoittanut diakoniatyöntekijä elina.lintulahti@evl.fi


Tavoitesumma
1 180,00 EUR
Kerätty 1180 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu