<< Takaisin

Petri Laaksonen laulaa lasten ja nuorten hyväksi

Osallistu vähävaraisten auttamiseen Petrin kanssa ja lahjoita keräykseen lasten ja nuorten hyväksi.

Petri kertoo oman tarinaansa:

"Olen kotoisin maaseudulta Varsinais-Suomesta. Perheemme oli ns. tavallinen perhe, eikä liikoja varoja ollut. Tästä huolimatta vanhempani halusivat "venyttää penniä" niin, että minä ja pikkuveljeni pääsimme harrastamaan laulua ja soittoa Paimion musiikkikouluun.

Siihen aikaan koulu sai varansa pääasiassa oppilaiden lukukausimaksuista, joten vanhempieni satsaus oli merkittävä kireässäkin taloudellisessa tilanteessa. Tästä olen heille syvästi kiitollinen, ja se on mahdollistanut oppimiseni ja edistymiseni musiikin saralla. Samalla harrastin myös urheilua paikallisissa urheiluseuroissa ja myös se oli kivaa ja kehittävää, mutta ei sekään aivan ilmaista lystiä ollut.

Tiedän, että näinä aikoina monien lasten ja nuorten hyvät ja kehittävät harrastukset tyssäävät harrastusten kalleuteen ja perheiden varattomuuteen. Se on kovin murheellista lasten kannalta.

Laitetaan ihmiset hyvä kiertämään ja lapset laulamaan, soittamaan ja liikkumaan! "

Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa