<< Takaisin

Perheelle pesukone

*****Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos siihen lahjoittaneelle. "Olen todella kiitollinen ja hämmentynyt, että voin ostaa perheelleni pesukoneen. Kun kuulin, että keräys oli täyttynyt, kerroin heti lapsilleni saavamme pesukoneen. Uusi toimiva pesukone on iso apu perheellemme. Kiitämme suuresti kaikkia lahjoittajia."*****

Kajaanilainen kahden lapsen ja yhden vanhemman perhe tarvitsee avustusta uuteen pesukoneeseen. Perheen äiti on noin 30-vuotias, lapset 9- ja 2-vuotiaat. Hän on aiemmin työskennellyt laitoshuoltajana, mutta on nyt työkokeilujaksolla. Hän toivoo, että pääsisi opiskelemaan lähihoitajaksi oppisopimuskoulutuksen avulla.

Perheen toimeentulo koostuu tällä hetkellä työttömyyspäivärahasta, elatusavusta, lapsilisistä ja pienestä toimeentulotuesta. Taloutta rasittavat perinnän velat, mutta diakoniatyöntekijän ohjauksella äiti on saanut järjesteltyä perintäasiansa siihen malliin, että tämän vuoden puolella saanee maksettua kaikki perinnässä olevat velat.

Äitiä huolettaa pesukoneen hajoaminen maaliskuussa. Hän on nyt pessyt pyykkiä taloyhtiön pesukoneella, mutta sen käyttö myös maksaa. Lapsiperheessä tulee luonnollisesti paljon pyykkiä. Perheellä ei ole varaa hankkia pesukonetta rikki menneen tilalle.

Voisitko sinä auttaa perhettä saamaan uuden pesukoneen?

Perheen tilanteen on kartoittanut ja avun perille toimittaa Kajaanin seurakunnan diakoniatyöntekijä Teemu Räty, teemu.raty@evl.fi.

Tavoitesumma
500,00 EUR
Kerätty 500 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu