<< Takaisin

Perhe vaikeassa tilanteessa - turvaa lasten tulevaisuus

Yksinhuoltaja äiti pyytää apua kahden tyttärensä tanssiharrastuksen ylläpitämiseen.

Erityisesti juuri äskettäin parantumattomaan sairauteen sairastunut tytär tarvitsee tukea. Yksinhuoltajaäiti huolehtii yksin tyttäristään. Pitkään jatkunut sairauslomakierre on heikentänyt taloutta ja äidin jaksaminen on nyt vaakalaudalla.

Velkoja ja maksuja on jo rästissä. Huoli perheen toimeentulosta ja
erityisesti tytärten tulevaisuudesta aiheuttaa äidille masennusta ja toivottomuutta.

Tyttäret tanssivat kilpatasolla, jolloin harjoituksia on useita kertoja viikossa, sekä kisaryhmässä että niitä tukevissa ryhmissä.

Kilpailumatkoja on 1-2 kertaa kuukaudessa, joissa huoltajan on oltava mukana.
Koko vuoden lukuvuosimaksu on 1000€/tyttö, tämän lisäksi kuluja tulee kisamatkoista (matkat, majoitus, ateriat, kisamaksu), tanssiliiton vuosimaksuista (25€/tyttö) sekä kisa-asuista ja muista varusteista n.500€/vuosi/tyttö.

Kokemus siitä, että muu sosiaalinen verkosto säilyy kaikesta perheessä sattuneesta huolimatta, on eroperheen murrosikäisille tytöille hyvin tärkeää. Tanssi on heidän ainoa harrastuksensa.

Voisitko sinä auttaa? Perhettä tukee ja heidän avun tarpeensa on kartottanut diakoniatyntekijä katja.karhunen@evl.fi 050 570 6283

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti.

Tavoitesumma
1 000,00 EUR
Kerätty 1000 EUR
100%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2016/457, voimassa 1.10.2016 - 30.9.2018, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 7.9.2016. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa