<< Takaisin

Pariskunta kaipaa apua ruokaan ja lääkkeisiin

*****Keräys on täyttynyt. Suurkiitos kaikille siihen osallistuneille*****
Pariskunta haluaa kiittää kaikkia keräyksen kautta heitä auttaneita. Sateinen syksy on tuntunut helpommalta jaksaa, kun on ollut rahaa millä ostaa ruokaa. Elämässä on nyt sellainen olo, että vaikeuksien keskellä jaksaa uskoa parempaan aikaan.
Keväällä alkanut Korona vaikuttaa pariskunnan elämään ja talouteen pitkälle syksyyn.
Vaimon saama vakava sairauskohtaus, siitä kuntoutuminen ja koronan takia riskiryhmään kuuluminen ovat estäneet häntä tekemään opintojansa loppuun. Myöskään miehen ei ole ollut mahdollisuutta työllistyä. Miehen kouluttautuminen uuteen ammattiin on yksi mahdollisuus, mutta opintojen takia eteen tulisi muutto toiselle paikkakunnalle. Tähän kummankaan henkiset, kuin fyysiset voimavarat eivät nyt riitä.

Isojen sairaalalaskujen myötä pariskunnan taloudellinen tilanne on henkentynyt kovin. Kun välttämättömät laskut on saatu maksettua, ei muuhun elämiseen jää rahaa.

Haluaisitko olla auttamassa, jotta alkava syksy ei tuntuisi liian raskaalta. Saadut rahat käytettäisiin ruokaan ja lääkkeisiin. Pariskunnan tilanteen on kartoittanut Kajaanin seurakunnan diakoni Paula Sirviö, paula.sirvio@evl.fi

Tavoitesumma
500,00 EUR
Kerätty 500 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu