<< Takaisin

Osallistu auttamiseen tulipalon jälkeen

**** Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille!****

Juhannuksena 2020 sattui Rovaniemellä raju tulipalo joka tuhosi talon täysin. Jäljelle jäi vain rauniot. Palossa ei onneksi menehtynyt ihmisiä mutta liekkeihin kuoli kahdeksan koiraa sekä pienjyrsijöitä.
Asiasta uutisoitiin Iltalehden laajassa artikkelissa nyt Loppiaisena 6.1.2021(linkki tästä
Iltalehti artikkeli).
Artikkelin jälkeen Kotimaanapu sai yhteydenoton yksityishenkilöltä olisiko mahdollista perustaa keräys tulipaloon joutuneen henkilön auttamiseksi. Asian nykytila selvitettiin paikallisesti ammattiauttajien toimesta ja kriteerit keräykselle täyttyivät. Autettavan henkilön vakuutusturva ei valitettavasti ollut voimassa palohetkellä. Vaikka lehden kuvissa näkyy hymyilevät kasvot tilanne ei henkisesti eikä taloudellisesti ole läheskään kunnossa.
Tällä keräyksellä koitetaan auttaa kyseistä henkilöä pääsemään jaloilleen ja jatkamaan eläintenkouluttajan työtään rakkaiden koiriensa kanssa.

Kotimaanavun keräysten tuotto käytetään koordinoidusti autettavan henkilökohtaiseksi hyväksi. Suoraa rahaa ei anneta vaan hankintoja tehdään yhdessä ammattiauttajan kanssa. Samalla käytävät keskustelut ja tuki auttaa henkisesti jaksamaan. Tapauksessa auttaa Kotimaanavun yhteyshenkilö Laila Juntti Rovaniemen seurakunnasta laila.juntti@evl.fi

Lahjoittaessasi voit kirjoittaa omat terveisesi tulipaloon joutuneelle henkilölle. Välitämme ne hänelle eteenpäin nimettöminä. Keräystavoite on viitteellinen ja sen mahdollisesti täyttyessä voi edelleen lahjoittaa.
--

Kotimaanavun yhteyshenkilö ilkka.kalmanlehto@kotimaanapu.fi 050 3309308

-tavoitesumma-
10 000,00 EUR
Kerätty 10330 EUR
103%

Tämä kohde on suljettu