<< Takaisin

Onnistumisen kokemuksia jalkapallonpelaamisesta

16-vuotias lupaava jalkapallonpelaaja on vaarassa pudota pois harrastuksen parista perheen taloudellisen tilanteen vuoksi.
Harrastaminen tuo hänelle onnistumisen kokemuksia. Harrastuksen myötä hän pystyy toteuttamaan itseään ja kokemaan ilon hetkiä ikätovereidensa parissa. Harrastuksen päättyminen vaikuttaisi negatiivisesti hänen elämäänsä. Hän putoaisi tutusta treeniporukasta ja jäljelle jäisi toimettomuutta ja tyhjiä päiviä, vailla merkitystä. Nuoren vanhemmat ovat huolissaan siitä, mihin hän ajautuu elämässään, jos hänellä ei ole jalkapalloilun tuomaa tervettä seuraa ja elämään rytmiä ja iloa tuovaa harrastusta.
Tällä keräyksellä haetaan tukea jalkapallon kuukausimaksuihin ja harrastuksessa käytettäviin jalkapallokenkiin ja treenivaatteisiin, jotta hän kykenee jatkamaan harrastusta. Kengät ovat arvokkaat, sillä kenkien pitää olla kestävät. Hän pelaa jalkapalloa joka päivä, joten kenkien- ja vaatteiden kulutus on suurta.
Voisitko sinä olla mahdollistamassa nuoren jalkapalloilijan pelaamista?

Perheen tilanteen on kartoittanut ja heitä tukee: diakoniatyöntekijä Fiia Diekmann (fiia.diekmann@evl.fi)Tavoitesumma
1 047,00 EUR
Kerätty 500 EUR
48%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Jättämällä yhteystietosi annat samalla luvan markkinointiin. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Lahjoitusta tehdessäsi maksusi käsittelee sopimuskumppanimme Checkout Finland Oy, joka on osa OP-ryhmää.