<< Takaisin

Ojennathan kätesi - yksinhuoltajaäidin perheellä kipeä tarve perusasioihin!

Vähävarainen kahden pienen lapsen yksinhuoltajaäiti tarvitsee perheen perusasioihin kipeästi taloudellista tukeasi! Lapset ovat kasvavassa iässä ja on tarve uusia lasten vaatevarastoa, kalusteita sekä liinavaatteita.

Perheenäiti on tehnyt parhaansa ja luotsaa perhettä eteenpäin, mutta on taloudellisessa ahdingossa, eikä pysty itse hankkimaan perheen kipeästi tarvitsemia perushankintoja.
Perhe tarvitsisi apua muun muassa kalusteiden, liinavaatteiden ja vaatteiden uusimiseen. Lapset ovat äidille etusijalla, eikä hänellä ole ollut mahdollisuutta hankkia itselleen välttämättömimpiäkään hankintoja. Lahjoitathan, jos sinulla on siihen mahdollisuus, ja ojennat tälle pienten lasten yksinhuoltajaperheelle auttavan kätesi. Kaunis kiitos jo etukäteen!

Perheen tilanteen on kartoittanut ja heitä tukee sekä avun perille toimittaa
diakoni Kaisa Karhu-Härkönen
kaisa.karhu-harkonen@evl.fi

Tavoitesumma
2 300,00 EUR
Kerätty 800 EUR
35%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.