<< Takaisin

Nuori äiti omaishoitajana

*** Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille!****

Raisiolaisella äidillä on ollut rankat vuodet takana, kun toinen hänen tyttäristään on sairastanut syövän. Nyt tyttö on parantunut ja ilo on suuri. Lapsen sairastaminen jätti taloudelliset ongelmat, joista pitäisi nyt selviytyä. Toisen lapsen saadessa syöpähoitoja on sisaruksen pitänyt käydä yksityisessä päivähoidossa, jossa hän on varjeltunut infektioilta. Tämä on ollut perheelle kallis, mutta välttämätön ratkaisu ja aiheuttanut ongelmia, koska äiti ei ole aina osannut, eikä jaksanut toimittaa viranomaisille tarvittavia papereita ja perusteluja yksityisen päivähoidon tarpeeseen.
Äidin henkinen jaksaminen on ollut äärirajoilla, eikä hän ole pystynyt huolehtimaan siitä, että olisi jaksanut hakea kaikkia yhteiskunnan mahdollistamia tukia. Vakavasti sairaan lapsen ja pienten lasten äitinä oleminen, taloudellisten ongelmien keskellä on hyvin stressaavaa, joka on vaikuttanut koko perheen hyvinvointiin. Nyt, kun pahin kriisi on takana ja elämäntilanne selkiytymässä, vanhoista laskuista eroon pääseminen auttaisi koko perhettä todella paljon.
Voisitko sinä olla lahjoituksellasi auttamassa tätä vakavan kriisin kokenutta pikkulapsiperhettä selviämään taloudellisesti vanhoista laskuista, jolloin voimavarat siirtyisivät seesteisempään elämänvaiheeseen näiden raskaiden vuosien jälkeen.
Äidin avuntarpeen on kartoittanut ja avun perille vie Raision seurakunnan
diakoni Leena Nieminen
leena.a.nieminen@evl.fi

Tavoitesumma
1 350,00 EUR
Kerätty 1350 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu