<< Takaisin

Nuoren miehen taistelu (päivitetty 17.8.)

*** Keräys on päättynyt. Sydämelliset kiitokset lahjoittajille!***

Nuori koulutettu, työssäkäyvä mies joutui työtapaturman jälkeen lonkkaleikkaukseen v.2014, joka myöhemmin osoittautui turhaksi. Sairaslomansa aikana hän päätti korjauttaa samalla jo vuosia aikaisemmin saamansa kantapääongelmat. Toimenpiteen piti olla pieni, mutta se meni täysin pieleen. Leikkaus uusittiin, mutta yhtä huonoin tuloksin. Jalat leikattiin vääristä kohdista. Nyt takana on yli 10 leikkausta, pitkiä sairaalajaksoja, liikuntakyvyttömyyttä, sairaalabakteeri, myrkytystiloja ja amputaaatiouhka.

Useat hoitovirheiden hoitomuodot ovat olleet mahdollisia toteuttaa Suomessa vain kolmessa paikassa, jotka kaikki ovat yksityisiä. Näihin mies ei ole saanut tukea mistään, vaan on maksanut kaiken itse. Kuntouttavia hoitoja hän on saanut lukuisia ja aina kun mahdollista julkisella puolella. Mitään korvauksia lonkka- tai kantapääleikkauksista hän ei ole saanut mistään.

Kaiken tämän seurauksena nuori mies on menettänyt paitsi terveytensä ja työkykynsä, myös omaisuutensa, ja on velkarahalla hoitanut itseään kuntoon. Hän on ollut sairaslomalla 11/2013 eli työtapaturmasta lähtien. Hän on pudonnut kaikkien yhteiskunnan tukiverkkojen ulkopuolelle ja sitkeästi yrittänyt kuntouttaa itseään ja samalla taistella saadakseen oikeutta asialleen.

Velkaantuminen (20 000€) on tapahtunut työtapaturman, hoitovirheiden ja yhteiskunnan avun ulkopuolelle jättämisen takia. Veloista selviytyminen auttaisi uskomaan tulevaisuuteen ja palauttaisi elämänhalun takaisin.
Voisitko sinä olla auttamassa tätä nuorta miestä pääsemään vuosia jatkuneesta kohtuuttomasta elämäntilanteesta vihdoin ulos? Jos keräys tuottaa yli tavoitteensa, käytetään sekin raha nuoren miehen auttamiseen.

Lahjoituksia voi tehdä niin yritykset kuin yksityishenkilöt. Yritykset voivat pyytää halutessaan myös laskun haluamalleen summalle sähköpostista info@kotimaanapu.fi tai soitta puh. 040 6602 964.

Autettavamme tilanteen on kartoittanut ja tätä keräystä koordinoi
diakoniatyöntekijä Hanna Välimaa
hanna.valimaa@evl.fi

--

Päivitys 1.6.
Suuret kiitokset jo nyt lahjoittaneille! Tukalan taloustilanteen kohentamisessa on päästy hyvään vauhtiin, mutta vielä on matkaa jäljellä. Nostimme tavoitesummaa, sillä tällaiseen tilanteeseen ei kenenkään pitäisi Suomessa joutua.

Lainaus 12.6. kirjeenvaihdosta autettavamme kanssa:
"Tämä keräys on se viimeinen oljenkorteni mitä on käytettävissä. Kaikki muut kivet on jo käännetty. Ikävä kyllä. Jos velat/rästit saan maksettua keräyksen avulla saan mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen. Ja lupaan käyttää tuon mahdollisuuden."

Päivitys 17.6.
- keräyksen positiivisen etenemisen johdosta keräystavoitetta nostettu uudelleen

Päivitys 7.7
- autettavan kanssa pohdittu miten keräyksen saisi täyteen. Tekstissä mainittu velkojen kokonaissumma 20.000 euroa olisi se, millä tilanteesta pääsisi eteenpäin. Tavoitetta nostettu 10.000 euroon

Päivitys 17.8
- keskusteltu tilanteesta Kotimaanavussa taustalla ja päädytty siihen, että nostetaan keräystavoite 23.800 euroon, jolla auttavamme pääsee veloistaan.
Olisi tavallaan väärin kaikkia jo lahjoittaneitakin kohtaan, jos keräys jäisi vain puoleen väliin, eikä autettavamme pääsisi ongelmistaan.

Samalla on mietitty tätä poikkeuksellisen suurta, yhdelle henkilölle kohdistuvaa apua suhteessa muihin keräyksiimme. Lahjoitettu summa on jo nyt suuri, mutta niin ovat olleet autettavamme ongelmatkin.

--Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti.


Tavoitesumma
23 800,00 EUR
Kerätty 11120 EUR
47%

Tämä kohde on suljettu