<< Takaisin

Nuorelle selkäpotilaalle uusi sänky

Nuori aikuinen on ollut välilevypullistuman vuoksi sairaspäivärahalla kesäkuusta 2020 alkaen. Määräaikainen työsuhdekin on päättymässä. Nuori on nyt leikkausjonossa ja lähiaikoina on odotettavissa uusi käynti kirurgian poliklinikalla, sillä toinen jalka puutuu kovasti.

Selkävaivan takia nuori tarvitsisi uuden sängyn, johon hänellä itsellään ei ole varaa, eikä sosiaalitoimenpuoleltakaan saa siihen enää avustusta. Seurakunta on tukenut muutoin jokapäiväiseen elämään liittyvissä asioissa.
Voisitko sinä lahjoituksellasi auttaa tätä nuorta saamaan uuden sängyn, mikä tukisi häntä jaksamaan kipujen kanssa.

Nuoren avuntarpeen on selvittänyt ja avun perille vie diakoniatyöntekijä Jukka Rahikainen jukka.rahikainen@evl.fi

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja varmasti, ihmiseltä ihmiselle.

Tavoitesumma
1 000,00 EUR
Kerätty 250 EUR
25%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Jättämällä yhteystietosi annat samalla luvan markkinointiin. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Lahjoitusta tehdessäsi maksusi käsittelee sopimuskumppanimme Checkout Finland Oy, joka on osa OP-ryhmää.