<< Takaisin

"Nuorelle en ole voinut ostaa mitään"

***********Keräys on täyttynyt!************ "Kiitos todella paljon, ja erityiskiitokset perheen nuorelta!" Äiti oli todella ilahtunut kun voi lähteä nuoren kanssa ostoksille nuoren valitsemaan liikkeeseen. Kiitos jokaiselle lahjoittajalle!

Yksinhuoltajaäiti sairastui vakavasti ja on pitkällä sairauslomalla. Äidin sairastuminen rankkoine hoitoineen on ollut haastavaa koko perheelle. Äidin toiveena on että hän pääsisi palaamaan töihin mahdollisimman pian, ehkä vielä tämän vuoden puolella, edellyttäen että sairaus ei uusiudu.

Perheen talous on äidin sairastumisen myötä suistunut raiteiltaan. Perheen nuorimmainen on juuri aloittanut yläkoulun ja äitiä harmittaa ettei hän ole voinut hankkia nuorelleen mitään.

Talvea ajatellen kasvava nuori tarvitsee ainakin uudet kengät, talvitakin ja muutakin vaatetta. Sopivat vaatteet ja kengät tukisivat perheen herkässä iässä olevaa nuorta uuden koulun aloituksessa. Jos haluat auttaa perhettä vaikeassa elämäntilanteessa voit lahjoittaa myös nimettömänä.

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja varmasti. Perheen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoniatyöntekijä Sanna Stainer; sanna.stainer@evl.fi

Tavoitesumma
470,00 EUR
Kerätty 470 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu