<< Takaisin

Nojatuoli vähävaraiselle leikkauspotilaalle

**** Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille! Juhanin terveiset: "Sydämellinen kiitos lahjoittajille saamastani tuesta. Uusi tuoli helpottaa kotona oleskeluani ja auttaa arkitoiminnoissa. Rankan talven jälkeen se tuo uutta iloa elämääni."****

68-vuotias Juhani joutui isohkoon leikkaukseen syksyllä 2020, ja toipuminen kesti koko talven. Maaliskuussa Juhanin haava tulehtui, joka johti hengenvaarallisiin komplikaatioihin, joiden johdosta Juhani joutui olemaan sairaalassa kuukausia. Hän selvisi, mutta toipumisen tie on ollut pitkä.

Nyt Juhani on päässyt sairaalasta kotiin. Liikuntarajoitteisena hän joutuu viettämään paljon aikaa pienessä kodissaan. Kotonaan Juhanilla ei ole kunnollista istumapaikkaa, sillä hänen vuosikymmeniävanhan nojatuolinsa rakenteet ovat romahtaneet ja tuoli on käyttökelvoton.

Toipuakseen Juhani tarvitsee kääntyvän nojatuolin, jossa hän viettää suurimman osan päivästä. Tuolissa tulee olla helppo istuutua ja josta on helppo nousta. Nojatuoli toimisi myös apuna pukeutumisen helpottajana.

Juhanin eläke on pieni, ja suuret sairaalamaksut ovat rasittaneet taloutta pitkään, joten Juhani ei kykene hankkimaan tuolia eläketuloillaan.

Voisitko sinä auttaa lahjoituksellasi Juhania nojatuolin hankinnassa? Uusi nojatuoli toisi Juhanin arkeen sujuvuutta ja elämä tuntuisi edes vähän helpommalta.

Juhanin avuntarpeen on kartoittanut ja avun perille vie diakoniatyöntekijä Eija Keinänen, eija.keinanen@evl.fi

Kotimaanavun kautta apu menee perille luotettavasti ja varmasti! Lämmin kiitos avustasi!


-tavoitesumma-
710,00 EUR
Kerätty 710 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu