<< Takaisin

Nälkämaan hätähuuto

***Keräys on päättynyt. Lämmin kiitos lahjoituksestasi. ***

Nälkämaan laulussa lauletaan: "Kuulkaa korpiemme kuiskintaa". Kajaanissa tämä korpien kuiskinta on muuttumassa hätähuudoksi!
Vaikka koronatilanne on ollut suhteellisen rauhallinen, elämme koko ajan veitsen terällä. Valtakunnallisesti tehdyt rajoitukset ja sulkutilat vaikuttavat myös kajaanilaisiin. Huoli lyhennetystä työviikosta, lomautuksista ja irtisanomisista painaa monen mieltä. Lasten koulunkäynti ja etäkoulu on viime keväältä vielä liian hyvin monen mielissä. Väsyminen tähän jatkuvaan epävarmuuteen on kasvanut huomattavasti.

Henkinen taakka ja taloudellinen huoli näkyy myös diakoniatyön vastaanotolla ja ihmisten yhteydenotoissa. Haluamme olla jakamassa ja helpottamassa ihmisten arkea tänä vaikeana aikana. Viime kesän tavoin jaamme tulevan kesän aikana kajaanilaisille diakonian asiakkaille ruokakasseja yhteistyössä eri toimija tahojen kanssa.

Asiakkaiden tilanteet selvittävät ja avuntarpeen kartoittavat Kajaanin seurakunnan diakoniatyöntekijät. Voisitko sinä olla auttamassa, jotta hätähuuto muuttuisi jälleen korpien kuiskauksiksi.

Keräyksen yhteyshenkilönä toimii
diakoniatyöntekijä Paula Sirviö
paula.sirvio@evl.fi

--

Tämä keräys on Valitsesydamella.fi -kumppanuuskohde

Tavoitesumma
5 000,00 EUR
Kerätty 1840 EUR
37%

Tämä kohde on suljettu