<< Takaisin

Muuttopalvelumaksu mummulle

*****Keräys on päättynyt. Kiitos kaikille siihen osallistuneille!*****
Raisiolainen mummu tarvitsee apua muuttopalvelumaksuun. Mummu eli pitkän avioliiton, joka ei totisesti ollut helppo. Tämä ikäpolvi kuitenkin sinnittelee, kun kerran on valat vannottu. Puolison menehdyttyä mummulle jäi talo, jossa yksin eläminen ei ollut mahdollista.

Mummu muutti Raision keskustaan lähemmäs kauppoja ja palveluja oli, mutta edullinen vuokra-asunto kävikin mummulle kalliiksi. Taloyhtiö oli levoton ja jopa mummun ovi rikottiin. Mummu pelkäsi tässä asunnossa ja joutui turvautumaan kalliiseen muuttoapuun päästäkseen turvallisempaan ja rauhallisempaan vuokra-asuntoon.

Mummulla on rahat tiukassa ja varaa on vain välttämättömään. Nopealla aikataululla tapahtuvan muuton tekemiseen mummu joutui turvautumaan markkinoilta löytyvään muuttoapuun, jonka lasku on hänelle mahdoton maksettava. Mummu haki sosiaalitoimesta apua muuttomaksuun, mutta tyhjänä oleva omakotitalo katsottiin omaisuudeksi ja esti taloudellisen avun. Talo on myytävänä, mutta asuntomarkkinat syrjemmässä oleville, vanhoille ja remontin tarpeessa oleville taloille eivät ole kovinkaan suotuisat. Tätä omaisuutta mummun on kovin vaikea realisoida akuuttiin laskun maksuun.

Voitko sinä auttaa mummua, jotta muuttolasku saadaan maksetuksi?

Mummun tilanteen on kartoittanut ja avun vie perille diakonissa Erja Andersson Raision seurakunnasta, p. 0447160326/ erja.andersson@evl.fi

Tavoitesumma
800,00 EUR
Kerätty 360 EUR
45%

Tämä kohde on suljettu