<< Takaisin

Mutta kaikista tärkein on ruoka

*****Keräys on täyttynyt. Perheen äiti haluaa välittää terveiset lahjoittajille: Kiitos teille kaikille ymmärryksestä ja raha-avusta. On vaikeaa tätä kiitosta kuvailla sanoin. Olen ollut työelämässä aina ja yllättäen jouduin tällaiseen pinteeseen, tämä ei tosiaan ole helppoa. Lapsi on teini-iässä, ja syö jo aikuisen tavoin. Laskut pitää saada maksettua, että katto pysyisi pään päällä. Molemmilla on säännölliset lääkitykset ja pojalla vakituinen, tärkeä harrastus ollut jo 10v. ajan. Kiitos niin paljon kaikille. *****

Yksinhuoltajaäiti on ajautunut taloudelliseen pinteeseen useamman vastoinkäymisen myötä. Ensin oli pitkä sairauslomajakso, sitten aivan puun takaa tullut ero. Henkinen ja fyysinen jaksaminen on ollut isosti koetuksella, ja tilanne on aiheuttanut oireilua myös hänen yläkouluikäisessä lapsessa.

Kevään aikana äidin työkyky meni niin huonoksi, että vakituinen työsuhde päättyi ja hän on nyt tyhjän päällä työttömänä, epävarmana tulevaisuudesta. Karenssin takia rahaa on seuraavan kerran luvassa vasta syksyn puolella.

Apua yhteiskunnan tavanomaisista tukiverkostoista on kartoitettu, mutta joka paikassa on tullut seinä vastaan: apua ei tipu, sillä hänellä on omistusasunto. Omaisuuden realisointi ei tässä maailmantilanteessa ole helppo eikä nopea homma. Hän on aktiivisesti pyrkinyt etsimään ratkaisuja tilanteeseensa, mutta keinot alkavat olla vähissä. Seurakunnan diakoniatyö on auttanut ja ohjannut vaikeuksien keskellä, mutta meidänkin resurssit ovat rajalliset.

Pyydämme apuasi tämän pienen perheen tilanteen helpottamiseen ruokakustannusten osalta, sillä juuri nyt kaikista tärkeintä on se, että he saavat syödyksi! Ruokalaskun keventäminen vapauttaa myös äidin tuloista oleellisen siivun akuuttien laskujen hoitamiseen.

Tilanteen on kartoittanut ja tukena toimii diakoni Minttu Pekkarinen Kajaanin seurakunnasta minttu.pekkarinen@evl.fi

Tavoitesumma
1 000,00 EUR
Kerätty 1060 EUR
106%

Tämä kohde on suljettu