<< Takaisin

Musiikkiryhmiä vanhuksille hoivakodeissa

****Keräys on täyttynyt!***** Alkuperäinen keräystavoite on täyttynyt pikavauhtia ja pystymme järjestämään lahjoitetuilla varoilla musiikkituokioita kahdessa hoivayksikössä joka toinen viikko kevään ajan. Lämmin kiitos lahjoittajille tähän mennessä!

--
Vantaalaisissa hoiva-asumisen ja vanhuspalveluiden yksiköissä on järjestetty Tikkurilan seurakunnan ja Vantaan seurakuntayhtymän toimesta musiikkiterapeuttisia ryhmiä vanhuksille. Ryhmiin osallistuneet hoivakotien asukkaat ja omaiset ovat kokeneet ne virkistävinä hetkinä, joissa on voinut laulaa itselle tärkeitä lauluja sekä niiden avulla muistella omaa elämänhistoriaansa. Musiikkiryhmissä lauletaan sekä hengellistä musiikkia että osallistujille muuten tärkeitä lauluja.

Tikkurilan seurakunta on järjestänyt musiikkiterapeutin vetämiä ryhmiä vanhusten hoivakodeissa pitkään testamenttilahjoituksen turvin. Nyt testamenttivarat ovat loppumassa ja uusia lahjoitajia etsitään toiminnan jatkamiselle. Yhden musiikkituokion kustannus on 100 € ja lahjoituksen lisätietoihin voit toivoa, minkä vantaalaisen hoivakodin musiikkiryhmää haluat tukea. Toteutamme toiveen mahdollisuuksien mukaan, ryhmä järjestetään yhteistyössä hoivakodin kanssa.

Lisätietoa anita.salonen@evl.fi tai diakonia.tikkurila@evl.fi.

Voit lukea toiminnasta lisää myös: https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/musiikki-piristaa-vanhusten-arkea

Tavoitesumma
2 000,00 EUR
Kerätty 2000 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu