<< Takaisin

Musiikkiryhmiä vanhuksille hoivakodeissa

Vantaalaisissa hoiva-asumisen ja vanhuspalveluiden yksiköissä on järjestetty Vantaan seurakuntayhtymän ja Tikkurilan seurakunnan toimesta musiikkiterapeuttisia ryhmiä vanhuksille. Ryhmiin osallistuneet hoivakotien asukkaat ja omaiset ovat kokeneet ne virkistävinä hetkinä, joissa on voinut laulaa itselle tärkeitä lauluja sekä niiden avulla muistella omaa elämänhistoriaansa. Musiikkiryhmissä lauletaan sekä hengellistä musiikkia että osallistujille muuten tärkeitä lauluja.

Lahjoitetuilla varoilla voidaan jatkaa musiikkiryhmätoimintaa myös syyskaudella eri puolella Vantaata. Yhden musiikkituokion kustannus on 100 € ja lahjoituksen lisätietoihin voit toivoa, minkä vantaalaisen hoivakodin musiikkiryhmää haluat tukea. Toteutamme toiveen mahdollisuuksien mukaan, ryhmä järjestetään yhteistyössä hoivakodin kanssa.

Lisätietoa anita.salonen@evl.fi tai tarja.korpela@evl.fi.

Voit lukea toiminnasta lisää myös: https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/musiikki-piristaa-vanhusten-arkea

Tavoitesumma
4 000,00 EUR
Kerätty 20 EUR
1%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2016/457, voimassa 1.10.2016 - 30.9.2018, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 7.9.2016. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa