<< Takaisin

Muita tukenut tarvitsee nyt apua.

Läheisen sairastuminen on suistanut hakijan taloudellisen tilanteen ahdinkoon. Hän on tukenut ja auttanut läheistään ja unohtanut oman talouden hoitonsa ja itsensä osittain. Oma jaksaminen on vähentynyt vuosien kuluessa. Voimavarat ovat vähissä.

Hakija on uudessa elämäntilanteessa. Hän on yksin liian kalliissa asunnossa aikuisen lapsen muutettua pois kotoa. Nyt äiti hakee ja tarvitsee halvempaa asuntoa. Lapsen muuttoon ja vuokravakuuteen ei tullut taloudellista apua, joten hakija joutui maksamaan vuokravakuuden ja on nyt sitten vaikeuksissa omien maksujensa kanssa.

Tulot ovat pienet ja rahaa ei ole ylimääräisiin menoihin. Vuokravelkatilanteessa ei ole mahdollista saada uutta asuntoa, nykyisen asunnon lisätessä jatkuvasti velkataakkaa ja henkistä painetta.

Voitko sinä auttaa ja tukea lahjoituksella niin, että äiti saa elämänsä uuteen alkuun. Hakijan tilanteen on kartoittanut ja häntä auttaa diakoniatyöntekijä Tuomo Salo; tuomo.salo@evl.fi p. 044-7670884

Edit.1.2.2019. Tilanteeseen lisähaasteensa tuo nyt äkilliset ylimääräiset sairaanhoito- ja lääkekulut.

Tavoitesumma
750,00 EUR
Kerätty 167 EUR
22%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa