<< Takaisin

Mopoon talvirenkaat

********Keräys on täyttynyt*********** Kiitos! Ihanaa, kiitos niin paljon! - äiti on siis hyvin kiitollinen kaikille lahjoittajille. Nyt ajomatkat sujuvat turvallisesti.

Yläkouluikäinen poika tarvitsisi mopoonsa talvirenkaat. Hän ajaa mopolla kouluun ja harrasteisiin sekä mm. fysioterapiaan. Hänellä on erityistarpeita, joiden vuoksi hän ei voi matkustaa koulubussissa. Omalla mopolla hän pääsee liikkumaan paikasta toiseen itsenäisesti.

Vaihtoehtona olisi Vpl-taksikyyti, jota hän ei pysty itse tilaamaan, ja kotiin lähtöaika tulee tietää kaksi tuntia aikaisemmin. Oma mopo on pojalle hyvin tärkeä. Pojan vanhemmilla ei ole tässä tilanteessa varaa auttaa renkaiden hankinnassa. Tällä hetkellä hän ajaa kesärenkailla lumisilla ja liukkailla teillä. Lahjoittamalla voit taata pojalle turvallisemman koulumatkan ja vähentää äidin huolta pojan hyvinvoinnista.

Voit tehdä lahjoituksesi myös nimettömänä. Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille turvallisesti ja varmasti. Perheen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoni Sanna Stainer; sanna.stainer@evl.fi

Tavoitesumma
310,00 EUR
Kerätty 310 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu