<< Takaisin

Monisairaalle köyhälle vanhukselle sänky ja puhelin

Isoäiti ilahtui keräyksen täyttymisestä ja ryhtyi heti suunnittelemaan hankintoja läheisensä kanssa. Varoilla saatiin hankittua runkopatjasänky, sijauspatja ja patjan suojus. Lämpimät kiitokset kaikille lahjoittajille!

*** Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

Huolehtija, kasvattaja, hoitaja, lohduttaja. Kaikki tämä ja vielä paljon muuta kuuluu äidin tehtäviin. Pitkä kotiäitiys suuressa perheessä jätti hänet vanhuudessa ilman työeläkettä. Minimieläkkeellä kodin hankintojen tekeminen on lähes mahdotonta.

Iän myötä liikuntakyvyn heikennyttyä monista tavallisista asioista on tullut vaikeita. Hän tarvitsee vuosikausia palvelleen sängyn tilalle uuden, korkeamman sängyn, jotta nouseminen sänkyyn ja pois olisi helpompaa. Hänen vanha puhelimensa toimii vain, kun se on jatkuvasti kiinni laturissa.

Isoäidin terveys on heikko ja kuulo huono. Lääkemenot ovat suuret ja säännölliset. Lisäksi hänellä on vanhojen luottojen lyhennykset. Toimeentulotukeen hänellä ei ole oikeutta, sillä luottojen lyhennyksiä ei oteta laskelmassa huomioon menoina.

Voisitko sinä auttaa häntä saamaan uuden sängyn ja puhelimen?

Isoäidin tilanteen kartoitti ja avun huolehtii perille Leppävaaran seurakunnan diakoni Heli Taina-Rantakaulio puh 0405130867


Tavoitesumma
1 200,00 EUR
Kerätty 1200 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu