<< Takaisin

Monikkoperheelle lastenvaunut

Pienituloiseen lapsiperheeseen odotetaan monikkolapsia syntyviksi piakkoin. Perhe on saanut jonkin verran apua lastenvaate- ja lastentarvikehankintoihin, mutta sopivien lastenvaunujen hankinta on koitunut perheelle mahdottomaksi. Perheen äiti on sairauslomalla ja perheen isä opiskelee, joten taloudellinen tilanne on erittäin tiukka. Heidän ei ole mahdollista ostaa syntyville lapsille sopivia lastenvaunuja eikä käytettynäkään vaunuja ole löytynyt. Perheen äidin on mahdotonta liikkua yksin lasten kanssa ilman sopivia lastenvaunuja. Useamman lapsen myötä myös muille lastentarvikkeille ja -vaatteille on tarvetta monin verroin.

Voisitko sinä auttaa lahjoituksellasi perhettä lastenvaunujen ja lastentarvikkeiden hankinnassa? Avullasi pienokaiset saisivat turvallisen alun elämälleen ja vanhemmat voisivat keveimmin mielin suunnata voimavaransa pienokaisistensa hoitamiseen.
Perheen tilanteen on kartoittanut ja avun perille vie paikallisseurakunnan diakoniatyöntekijä.

Keräyksistä lisätietoa saat tarvittaessa Kotimaanavun asiakaspalvelusta info@kotimaanapu.fi

Tavoitesumma
1 600,00 EUR
Kerätty 120 EUR
8%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.