<< Takaisin

Masentunut raskaana oleva äiti tarvitsee apua ja tukea

Raskaana oleva nuori äiti tarvitsee apua. Hän on hyvin masentunut ja täysin yksin, sillä omaiset ja ystävät ovat kaukana. Nyt raskaana ollessaan hän kaipaa erityisesti ystävien tukea. Lähimmät ystävät asuvat Helsingissä.

Masennus on hyvin yleistä nykyään eikä julkisen terveydenhuollon resurssit tahdo riittää sen hoitamiseen. Töissä käyminen on masennuksen vuoksi käynyt mahdottomaksi. Toipuakseen hänen pitäisi saada elää ilman jatkuvaa huolta rahasta. Kaikki on kuitenkin kallista silloin kun rahaa ei ole.

Olisi hyvin tärkeätä, että hän toipuisi masennuksesta ennen kuin lapsi syntyy. Sen jälkeen on vielä vaarana sairastua synnytyksenjälkeiseen masennukseen ja vaara on sitä suurempi mitä masentuneempi on jo raskauden aikana.

Raision seurakunnan diakoniatyöntekijä Leena Nieminen, leena.a.nieminen@evl.fi, on kartoittanut tarpeen ja perustanut keräyksen.
Tavoitesumma
1 500,00 EUR
Kerätty 20 EUR
1%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2016/457, voimassa 1.10.2016 - 30.9.2018, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 7.9.2016. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa