<< Takaisin

Lisäapua lapselle vanhempien sairastuttua vakavasti

*****Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille! *****

Viisihenkisen lapsiperheen talous on ollut pitkään tiukoilla, koska molemmilla vanhemmilla on todettu vakava sairaus, joka rajoittaa lasten harrastusmahdollisuuksia lähellä kotia. Vanhempien sairaalamaksut ja lääkekulut ovat olleet suuria ja perheen taloudellinen tilanne arjen selviytymiseksi on todella hankala.

Pojan 9 v. harrastus on jääkiekko, josta aiheutuvat kulut (mm. jäähalli-, kausi- ja varustemaksut) vanhemmat ovat aiemmin pystyneet hoitamaan. Saimme jo lokakuussa lahjoituksena apua tilanteeseen, mutta se ei kuitenkaan aivan riittänyt.

Vanhempien vaikeat sairaudet ovat lisänneet pojan henkistä kuormitusta ja lähipiirin mukaan jääkiekkoharrastuksen avulla poika saa purettua energiaa ja voi paremmin kotona sekä koulussa. Hän on jääkiekossa taitava ja on sääli jos hän joutuu lopettamaan tärkeän harrastuksen. Apuasi tarvitaan, jotta lapsi voisi jatkaa tärkeää harrastusta uutena toimintakautena syksy 2019 - kevät 2020.

Perheenkokonaisvaltaisen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoni Timo Naapuri. timo.naapuri@evl.fi Mäntsälän seurakunta.

Tavoitesumma
270,00 EUR
Kerätty 270 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu