<< Takaisin

Lastenistuin autoon

*****Kiitos kaikille lahjoittajille, keräys on täyttynyt!*****

"Lahjoitusten avulla saatiin hankittua hyvä lastenistuin, sen kokoinen ja sorttinen, ettei se jää pieneksi, vaan riittää lapsen kasvaessa. Turvaistuimen lisäksi keräysvaroilla pystyttiin ostamaan lapselle myös syöttötuoli, kun paikallinen diakoniatyö hieman avusti jatkeeksi.

Perhe on kiitollinen, että pystyi tekemään avullanne nämä arjen kannalta välttämättömät hankinnat, vaikkei oma talous sitä mahdollistanut. Nyt on kaksi painavaa huolikuormaa pois harteilta."

Vauvaperhe on moniulotteisessa taloudellisessa ahdingossa. Selviytymiskeinoja, helpotusta ja käännettä parempaan etsitään kuumeisesti. Asioiden hoitaminen vaatii autolla liikkumista toisella paikkakunnalla pidemmässä matkassa säännöllisesti koko perheen voimin.

Raskaassa tilanteessa perheen reilu puolivuotias vauva tuo iloa vanhemmilleen ja auttaa irrottamaan ajatuksia rahahuolista edes hetkellisesti. Nyt kuitenkin lapsi on kasvanut ulos auton turvakaukalosta ja uusi, isompi turvaistuin tarvitaan pikaisesti, jotta automatkat voidaan taittaa jatkossakin turvallisesti. Voisitko sinä auttaa perhettä tässä akuutissa avuntarpeessa.

Avun tarpeen on selvittänyt ja avun perille vie Jyväskylän seurakunnan diakoniatyö Päivi Itkonen paivi.itkonen@evl.fi

Tavoitesumma
250,00 EUR
Kerätty 250 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu