<< Takaisin

Lasta odottava perhe tarvitsee pikaista apuasi!

*****Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille! *****

Vähävaraiseen lapsiperheeseen on syntymässä keväällä vauva. Perheellä ei ole varaa hankkia tarvittavia tarvikkeita tulevaa vauvaa varten. Vanhempien ja tulevan vauvan lisäksi perheeseen kuuluu myös kouluikäinen lapsi.
Talous on tiukoilla eikä säästöjä ole. Perheen ei myöskään ole mahdollista saada taloudellista tukea muualta vauva-arjen aloittamiseen. Perheen isä opiskelee ja äiti on jo pidempään joutunut olemaan sairaslomalla, minkä vuoksi perheen tulot ovat hyvin pienet. Äidin siirtyminen äitiyspäivärahalle tiukentaa tilannetta entisestään. Lisäksi perhe on juuri muuttamassa isompaan asuntoon, jotta kodissa olisi tilaa tulevalle vauvallekin. Muutto on aiheuttanut myös lisäkuluja, sillä perhe on joutunut maksamaan hetken kahden asunnon vuokraa ja muuttokulutkin pitäisi saada hoidettua.
Olisiko sinun mahdollista auttaa pientä perhettä, jotta vanhempien ei tarvitsisi kokea jatkuvaa huolta ja ahdistusta siitä, miten saisivat hankittua vauvan tarvitsemat tarvikkeet? Hankittavien listalla on vaunut, pinnasänky, patja ja hoitoalusta sekä muita vauvan tarvitsemia välttämättömiä tarvikkeita. Rahaa ei ole näiden hankintaan edes kirpputorilta.
Perheen tilanteen ja avuntarpeen on kartoittanut diakoni Siiri Luoma siiri.luoma@evl.fi (p.09-2340 5668), joka toimii perheen tukena ja auttaa vauvatarvikkeiden hankinnassa.
Kotimaanavun kautta apusi menee perille luotettavasti.

Tavoitesumma
680,00 EUR
Kerätty 680 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu