<< Takaisin

Lapsiperheen jääkaappi hajosi - autetaan uusi tilalle!

Lapsiperhe tarvitsee kipeästi apua! Perheen talousvaikeudet alkoivat, kun isä jäi työttömäksi ja tilanteen pakottamana lähti opiskelemaan uutta ammattia. Perheen äiti on pienten lasten kanssa kotona ja on tehnyt kaikkensa, jotta rahat riittäisivät ja perhe pääsisi eteenpäin vaikeasta tilanteesta.

Kaikki näytti hetken hyvältä, mutta sitten talossa sattuneen onnettomuuden vuoksi perheen pesukone, astianpesukone ja vedensekoittaja hajosivat. Näistäkin vastoinkäymisistä perhe selvisi, mutta nyt hajosi jääkaappi ja uuteen perheellä ei ole varaa.

Perheen äiti kertoi joutuneensa hakkaamaan jäätyneet raejuustot lapsille aamupalaksi, koska jääkaapin kylmyyteen ei pysty enää vaikuttamaan. Apua todella tarvitaan! Osallistumalla keräykseen pystyt konkreettisesti auttamaan vaikeassa tilanteessa olevaa perhettä.

Perheen kokonaisvaltaisen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi johtava diakoniatyöntekijä Tiina Haukijärvi / tiina.haukijarvi@evl.fi

Tavoitesumma
850,00 EUR
Kerätty 40 EUR
5%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa