<< Takaisin

Lapsiperheen äiti tarvitsee apua

*** Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

Perheen äidin terveiset ja iso kiitos:
"Maailma kristallisoituu ihmisten kantamina." Sydänlämpöiset kiitoksemme valtavasta tuesta, mitä perheemme tämän myötä sai!

Saataisiinko perheen äiti kuntoon? Julkisen terveydenhuollon useiden vuosien tutkiminen ei ole tuonut toivottua tulosta. Äiti olisi valmis hoitoihin riskeistä huolimatta. Yksityiseltä lääkäriltä on vielä mahdollista saada apua.

Äidin fyysinen kunto on heikko. Yli kahdeksan vuoden ajan hän on joutunut tiputukseen kymmeniä kertoja. Huonoimpina hetkinä hän on pyörätuolikuntoinen. Arkielämässä vaikeus näkyy esimerkiksi siten, ettei äiti jaksa puristaa lapsen päiväkodin porttia auki tai laittaa lasten digitaalisia kasvuhormonihoitolaitteita päälle. Perheessä on kahden päiväkoti-ikäisen lisäksi kolme kouluikäistä lasta.

Äidin toimintakyvyn paraneminen olisi tarpeen perheen arjen pyöritykseen sekä erityistarpeisten ja pitkäaikaissairaiden lasten hoitamiseen. Haaveena olisi, että äiti voisi kuntoutua vielä työkykyiseksi. Hoidon avulla on mahdollista saada äidin vointi kohenemaan, jopa entiselleen. Isällä on ollut myös vuosien myötä toistuvia sairaslomajaksoja, joista yksi on parhaillaan menossa.

Terveydenhoitokulut ja monen hengen erikoisruokavaliot kuormittavat perheen tulotasoa liikaa jatkuvasti.

Osallistu keräykseen, jolla äiti saa tarvitsemansa hoidon ja perhe siten mahdollisuuden parempaan elämään.

Äidin sanoin: toivo elää niin kauan kuin on elämää!

Avun tarpeen on kartoittanut ja avun perille vie Siilinjärven seurakunnan diakoniatyö, Kirsi Launonen.

Kotimaanavun kautta lahjoittaminen on turvallista ja luotettavaa.

Tavoitesumma
2 250,00 EUR
Kerätty 2960 EUR
132%

Tämä kohde on suljettu