<< Takaisin

Lapsiperheelle tukea arkeen

Pienituloisessa lapsiperheessä on monta tärkeää tavaraa hajoamispisteessä yhtä aikaa. Keittiön pöytä ja tuolit on korjattu moneen otteeseen, eivätkä enää kestä kasassa. Tällä hetkellä jäljellä on yksi tuoli, joten perhe ei pääse saman pöydän ääreen ruokailemaan yhdessä. Käytetty tiskikone löytyi edullisesti, mutta se vetelee viimeisiään ja samalla kuluttaa valtavasti sähköä. Myös pölynimuri on rikki.

Perheen äiti pyytää apua näiden hankintojen tekemiseen. Hän on vertaillut hintoja ja etsinyt tarjouksia ja toivoo että voisi keräyksen kautta saada arkeensa helpotusta pöytäryhmän, tiskikoneen ja pölynimurin kautta. Hän on aiemmin ostanut käytettyjä kodinkoneita ja huonekaluja, mutta muutaman huonon kokemuksen jälkeen toivoo että saisi ostaa perheelleen uutta.

Pienistä tuloistaan perheellä kestäisi vuosikausia säästää näitä hankintoja varten. Jos sinulla on mahdollisuus auttaa, voit tehdä sen myös nimettömänä. Kotimaanapu vie lahjoituksesi perille luotettavasti ja varmasti.

Perheen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoni Sanna Stainer; sanna.stainer@evl.fi

Tavoitesumma
790,00 EUR
Kerätty 790 EUR
100%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa