<< Takaisin

Lapsiperheelle apua alkavaan talveen

****Keräys on päättynyt. Suuret sydämelliset kiitokset kaikille lahjoittajille!****

Neljän pienen lapsen perhe tarvitsee apuasi. Isä on nyt osa-aikaisessa työssä, mutta jäämässä pois työstä ja aloittaa nyt elokuussa sairaanhoitajan opinnot. Perheen pienet tulot vähenet entisestään opintojen myötä. Isällä sairautena lihasreuma, josta koituu vielä ylimääräisiä kuluja perheelle.

Äiti hoitaa lapsia kotona ja saa lastenhoidontukea ja lapsilisät.
Perhe asuu vuokralla kerrostalossa, jossa neliöitä on kyllä riittävästi, mutta vanhassa talossa on pienet huoneet. Siksi perhe tarvitsisi kahdelle lapselle kerrossängyn ja niihin petivaatteet.

Kaksi vanhempaa lasta voisi pyöräillä kouluun, jos vaan saisivat ostettua pyörät. Äidin toive olisi vielä, että voisi ostaa lapsille uusia vaatteita, aina ei voi jättää isommalta pienemmälle, kun on sekä tyttöjä, että poikia perheessä.

Voisitko sinä olla auttamassa tätä lapsiperhettä, että he voisivat saada lapsille kerrossängyn ja niihin petivaatteet, sekä kaksi lastenpyörää, että lapsille uusia vaatteita.

Avuntarpeen on kartoittanut ja miestä tukee Savonlinnan seurakunnan diakoniatyöntekijä Jukka Rahikainen jukka.rahikainen@evl.fi

--

Kotimaanavun kautta lahjoittaminen on turvallista ja luotettavaa.

Tavoitesumma
1 500,00 EUR
Kerätty 750 EUR
50%

Tämä kohde on suljettu