<< Takaisin

Lapsille sänky ja peitteet

*****Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille! *****

Monilapsiseen perheeseen tarvitaan sänky ja kaksi täkkiä. Yksi perheen lapsista on jo pidempään nukkunut retkisängyssä, koska perheellä ei ole ollut varaa ostaa oikeaa sänkyä. Nyt lapsi on tullut liian isoksi nukkuakseen kyseisessä sängyssä. Vaihtoehtona on nukkua lattialla, eikä perheellä ole patjaa lattialle. Kahdella lapsella ei ole kunnollisia peitteitä. He nukkuvat kesäpeitteillä ja kertovat palelevansa yöllä, vaikka äiti laittaa päiväpeitteet lisäpeitteiksi.

Perheen isä käy töissä ja äiti on kotona hoitamassa lapsia ja kotitaloutta. Kesällä perheellä oli ylimääräisiä menoja mm. auton remontti ja uudet renkaat autoon. Isä tarvitsee autoa työssään. Kodissa oli tehtävä remonttia, yhdelle lapselle hankittava silmälasit ja maksettava rippikoulumaksu.

Lapset kasvavat ja heille on jatkuvasti ostettava uusia vaatteita, vaikka vaatteita kierrätetään perheen lapsilla. Lapsiperheelle tulee myös jatkuvasti yllättäviä menoja. Perheen taloudellinen tilanne on heikko. Osallistu ja auta lapsia nukkumaan hyvin!

Perheen kokonaisvaltaisen tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoniatyöntekijä Aulikki Härkönen p. 040-7433 260, aulikki.harkonen(at)evl.fi.

Tavoitesumma
250,00 EUR
Kerätty 250 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu