<< Takaisin

Läppäri ja puhelin monivammaiselle Maaritille

Lämmin kiitos lahjoituksestasi! Soitin Maaritille, kun näin rahalahjoitukset ja toivotin hyvää syntymäpäivää (huomenna 45v.), hän puhkesi itkuun ja sanoi; vielä saan uskoa ihmisiin ja ihmeisiin! Kiitos rakkaat ihmiset! Nöyrästi teidän, Erja-diakonissa

**** Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille! ****

Maarit on pikkutytöstä lähtien joutunut tekemään työtä, niin kotona kuin maailmalla. Epäonnekseen hän sairastui MS-tautiin. Nytkin sairaus on aiheuttanut kuumeilua jo muutaman viikon.
Äitienpäivänä Maarit täyttää 45-vuotta. Hän elää päivä kerrallaan, mutta haluaa kuitenkin auttaa naapuruston vanhuksia ja yksinäisiä ihmisiä, omalla kultaisella persoonallaan.

Maarit elää hyvin niukasti ja laskee rahansa tarkasti. Nyt kannettavatietokone rikkoutui, eikä sitä voi enää korjailla. Samoin vanhassa puhelimessa äänet katkeilevat, joten sekin olisi pikaisesti vaihdettava. Näihin hankintoihin hänellä itsellään ei ole varaa. Isoista kustannuksista ei ole kysymys, eikä hän haluaisi olla mitenkään, eikä kenellekään vaivaksi, mutta yhteydenpitoa ja asioidenhoitoa on pystyttävä tekemään!

Nöyrä diakoninen pyyntö Sinulle, että lahjoittaisi Maaritille mahdollisuuden saada elämänsä raiteilleen, uusien, arkea helpottavien teknisten laitteiden hankkimiseksi!
Maaritin yhdyshenkilönä ja lähimmäisenä toimii Raision seurakunnan diakonissa Erja. Tule mukaan ja lahjoita.

Kysy lisää, jos suinkin kiinnostuit Maaritin tukemisesta. Kiitos jo etukäteen!
erja.andersson@evl.fi ja puh. 0447160326.

Tavoitesumma
450,00 EUR
Kerätty 480 EUR
107%

Tämä kohde on suljettu