<< Takaisin

Lämpöä ja hyviä unia Itä-Helsinkiin

Neljän lapsen yksinhuoltajaäiti on velkaantunut vuosien aikana ja nyt selvitämme taloustilannetta. Hänellä ei ole juurikaan varaa uusiin hankintoihin, vaikka tarvetta niille lapsiperheessä olisikin. Tällä hetkellä perheen nuorin nukkuu isosisaruksiltaan perimällään noin 10 vuotta vanhalla patjalla, jonka kunto on todella huono. Hän tarvitsisi ehdottomasti paremman patjan ja peiton ja tyynyn.
Koko perheen lapsilla on myös akuutti tarve uusille talvivaatteille ja kengille jo loppuun kulutettujen ja pieneksi käyneiden tilalle. Pystyisitkö auttamaan?

Tähän keräykseen osallistumalla autat siis hankkimaan patjan, peiton ja tyynyn perheen kuopukselle ja koko perheen lapsille lämpimät vaatteet kylmille ilmoille.

Tule mukaan auttamaan perhettä pysymään lämpimänä ja antamaan hyvät yöunet perheen pienimmälle!

Perhettä auttaa ja heidän avun tarpeensa on kartoittanut diakoniatyöntekijä heidi.rajamaki@evl.fi

Tavoitesumma
650,00 EUR
Kerätty 400 EUR
62%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa