<< Takaisin

Lahjoita Lintsi-ranneke

****Keräys on täyttynyt!Suurkiitos!****

Mahdollista lahjoittamalla porvoolaisille lapsille ja nuorille kesäinen huvipuistopäivä.

Kaikilla perheillä ei ole varaa matkustella kesälomalla tai tehdä edes päiväretkiä lähiympäristöön. Miltä tuntuu lapsesta kuulla kavereiden kesäreissuista ja huvipuistokäynneistä?

Porvoon kaupungin sosiaalityö ja suomalaisen seurakunnan diakoniatyö haluavat tuottaa kesäiloa asiakkailleen ja tukea vähävaraisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden mahdollisuutta viettää kesän aikana perheen yhteinen päivä huvipuistossa. Avustettava perhe, tai esimerkiksi nuorisokoti pääsee viettämään kesäpäivää Linnanmäelle.

Esimerkkinä nelihenkisen perheen päivärannekkeet (42€ /hlö ) yht. 168€

Autettavat perheet ja nuoret valitaan taloudellisin perustein diakoniatyön ja sosiaalityön kautta. Apu suunnataan kaikkein vähävaraisimmille.
Keräystä koordinoi diakoniatyöntekijä Jenna Ala-Nisula, p.0400-214519, (jenna.ala-nisula@evl.fi)

Levitä kesäiloa ja lahjoita haluamasi summa! Voit tehdä lahjoituksen nimettömänä tai jättää yhteystietosi. Yritykset voivat halutessaan tilata laskun: info@kotimaanapu.fi

Halutessasi jaa tämä lahjoituskohde some-profiileissasi!


KERÄYSTILANNE 13.6
Olemme saaneet keräyksen täyteen ja hienosti vielä yli tavoitteemme. Tällä keräystuotolla pystymme ilahduttamaan ison joukon porvoolaisia lapsia, nuoria ja heidän perheitään. Lämmin kiitos juuri sinulle, joka autoit meitä keräyksessä.

Tavoitesumma
750,00 EUR
Kerätty 1310 EUR
175%

Tämä kohde on suljettu