<< Takaisin

Lahjoita lämmin Joulumieli -keräys Hartolassa ja Sysmässä

*** Keräys on päättynyt. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! Olet ollut tuomassa lämmintä joulumieltä ja konkreettista apua todella monelle avuntarpeessa olevalle!***

Osallistu keräykseen ja lahjoita joulukassi pienituloiselle!

Monelle joulun aika saattaa tuntua hyvinkin ahdistavalta, kun taloudessa ei ole liikkumavaraa juuri lainkaan. Taloudellinen tiukkuus korostuu, kun ei ole välttämättä mahdollisuutta edes pieneen jouluiseen iloon.

Tämän keräyksen apu menee jouluisina elintarvikelahjoituksina vähävaraisille: työttömille, eläkeläisille, velkaantuneille - niin yksinasuville kuin perheille diakoniatyöntekijöiden kautta.

Lahjoittamalla sopivaksi katsomasi summan, tuot iloa ja lämpöä sekä hyvää joulumieltä kaikista eniten apua tarvitseville hartolalaisille ja sysmäläisille lähimmäisillesi. Lämmin kiitos lahjoituksestasi!

Jos tarvitset lahjoittamista varten laskun, sellaisen saa täältä: https://link.webropol.com/s/lahjoitalaskullakotimaanapu.

Keräys on voimassa 31.12.2023 asti. Keräystä koordinoi Tainionvirran seurakunta, diakoniatyöntekijä Kirsi Männistö kirsi.mannisto@evl.fi.

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja varmasti, ihmiseltä ihmiselle!

Tavoitesumma
5 000,00 EUR
Kerätty 1020 EUR
20%

Tämä kohde on suljettu