<< Takaisin

Lahja lapselle

***Keräys on päättynyt. Kiitos kaikille lahjoittajille! Perheet ovat olleet liikuttuneita saamastaan lahjoituksesta ja innoissaan päästessään huvittelemaan! Tällä keräyksellä tuettiin kymmeniä perheitä ja lähes sata lasta pääsi toteuttamaan unelmaansa.****

Kiitos jo tähän mennessä lahjoittaneille. Nostimme vielä keräyssummaa, sillä kesäiloa kaipaavia lapsia on huomattavasti enemmän, kuin mihin tähän mennessä kerätyllä summalla pystymme vastaamaan. Keräys päättyy, kun se on täyttynyt tai viimeistään 31.7. Kiitos, kun olet mukana lahjoituksellasi!

Anna iloa lapsiperheille! Useat vanhemmat ovat odottaneet kesää ristiriitaisin tunnelmin. Tässä maailmantilanteessa monella lapsiperheellä on taloudellisesti vielä tiukempaa kuin aiemmin Monet lapset viettävät lomansa kotilähiössään, eikä heillä ole välttämättä mahdollisuutta päästä retkelle kotia edemmäksi. Monen lapsen suurin kesäloman toive saattaa olla huvipuistossa vietetty päivä. Taloudellisessa ahdingossa olevien vanhempien voi olla mahdotonta toteuttaa tällaista toivetta. Esimerkiksi yhden Linnanmäki-rannekkeen arvo on peräti 42 euroa ja se on iso osa perheiden kuukausibudjetista.

Lahjoittamalla tähän keräykseen mahdollistat ikimuistettavan päivän Malmin seurakunnan alueella asuvalle lapsiperheelle. Autettavat lapsiperheet valitaan taloudellisin perustein diakoniatyön kautta.

Keräystä koordinoi Malmin seurakunnan diakoniatyöntekijä Heidi Rajamäki, p. 09 2340 4536, heidi.rajamaki@evl.fi.

Lahjoita haluamasi summa ja anna ilon levitä!

Voit tehdä lahjoituksen nimettömänä tai jättää yhteystietosi. Yritykset voivat halutessaan tilata laskun: info@kotimaanapu.fi
Halutessasi voit jakaa tämän lahjoituskohteen some-profiileissasi!

Tavoitesumma
4 000,00 EUR
Kerätty 3447 EUR
86%

Tämä kohde on suljettu