<< Takaisin

Kun sädesieni vei kaiken

Eläkeläismies on asunnon vallanneen sädesienen takia joutunut hiljattain hävittämään KAIKEN kodin irtaimiston (huonekalut, vaatteet, liinavaatteet, verhot, matot, elektroniikka, astiat ja keittiövälineet jne.) ja tietysti lähtemään itsekin "evakkoon" asunnosta. Omaisuudesta luopuminen sekä homeesta aiheutuneet oireet ovat olleet fyysisesti ja henkisesti erittäin kuormittavia.
Hän on onneksi saanut uuden ja terveen vuokra-asunnon, johon olisi pian muuttamassa, mutta pienten eläketulojen takia hänellä ei ole mahdollista ostaa itse kaikkea tarvittavaa. Sädesienen saastuttamia tavaroita mies ei uskalla ottaa uuteen asuntoonsa voimakkaiden homeoireidensa takia, joten kaikki täytyy hankkia uutena. Se on iso kuluerä!
Pyydämme nyt Sinun apuasi, että saisimme miehelle ostettua tuiki tärkeitä kodin perustarvikkeita. Lahjoitusvaroilla hankimme ensisijaisesti ruokapöydän ja -tuolit, astioita, aterimia, ruoanlaittovälineitä, siivousvälineitä ja kodin tekstiilejä. Näillä keinoin varmistamme terveemmän arjen, puhtaassa, uudessa kodissa.
Asiakkaan avuntarpeen on kartoittanut ja avun perille vie Kajaanin seurakunnan diakoniatyöntekijä Minttu Pekkarinen. minttu.pekkarinen@evl.fi

Tavoitesumma
1 200,00 EUR
Kerätty 660 EUR
55%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Jättämällä yhteystietosi annat samalla luvan markkinointiin. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.