<< Takaisin

Köyhät lapsiperheet kesäretkelle

Monet lapset ja nuoret joutuivat viettämään kesän kotona vanhempien varattomuuden vuoksi. Auta linja-autolastillinen lapsiperheitä pääsemään syyslomalla VesiLeppikseen uimaan ja syömään. Voisitko antaa mahdollisuuden siihen, että vähävaraistenkin perheiden lapset voivat kertoa kavereilleen, että hekin pääsivät käymään jossain? Näin autat ehkäisemään myös lasten ja nuorten syrjäytymistä kaveripiireistään tuloerojen vuoksi.
Retkestä vastaa Kallaveden seurakunnan diakoniatyö.
Matkalle kutsutaan mukaan perheitä, joilla ei ole varaa virkistykseen. Etusijalla ovat perheet, jotka eivät aiemmin ole retkillämme olleet.
Retki sisältää matkat, pääsyliput ja ruoan.
Keräys käynnistettiin alunperin kesäretkenä Särkänniemeen. Se ei pandemian vuoksi toteutunut. Nyt teemme sen päiväretkenä Leppävirralle kylpylään.

Tavoitesumma
1 000,00 EUR
Kerätty 555 EUR
56%
Summa*
EUR
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.