<< Takaisin

Koronakeräys Espoossa

Apuasi tarvitaan Espoossa!

Yrityksen toiminta loppui kuin seinään, samalla myös rahan tulo. Vuokrat ja laskut pitää kuitenkin maksaa, niin yrityksen kuin perheenkin, ruokaankin pitäisi jäädä rahaa.
Opiskelut olivat loppusuoralla ja viimeinen harjoittelujakso peruttiin ja niin valmistuminen lykkääntyy ja sovittu työpaikka menikin alta.
Äiti ja neljä alaikäistä lasta pienessä kaksiossa tekevät koulutehtäviä. Perheellä on vain yksi tietokone. Kaikki lapset syövät nyt kotona.

Nämä ja monta muuta tosi tarinaa siitä, miten pandemia on mullistanut monen suomalaisenkin elämän ja sen vaikutukset jatkuvat vielä pitkään.
Keräämme rahaa, jotta voimme auttaa niitä ihmisiä, joiden taloudellinen tilanne on romahtanut Korona-kriisin vuoksi. Rahat ohjataan avuntarvitsijoille Espoon tuomiokirkkoseurakunnan diakoniatyön kautta.

Voisitko sinä olla lahjoittamassa koronakriisin johdosta taloudelliseen ahdinkoon joutuneita?
Keräystä koordinoi ja lisätietoja antaa
Merja Lehtisalo 050 4380 176 merja.lehtisalo@evl.fi

Pienikin summa auttaa! Kiitos kun autat!

Tavoitesumma
10 000,00 EUR
Kerätty 4130 EUR
41%
Summa*
EUR
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.