<< Takaisin

Kolmosille lastenvaunut

Keräystä päivitetty 3.12.2020:
Perheeseen on nyt syntynyt kolmoset ja tarve etenkin lastenvaunuille on kiireellinen!
Kolmosille sopivia vaunuja ei löydy käytettynä, joten ainoa vaihtoehto on hankkia ne uutena. Perheessä on nyt kuusi lasta ja liikkumisen kannalta sopivat vaunut olisivat ehdottomat. Avuntarve on juuri nyt! Pienikin lahjoitus on suuri apu!
Voisitko sinä auttaa lahjoituksellasi perhettä hankkimaan kolmosvauvoille vaunut ja lastentarvikkeita?

***
Pienituloiseen lapsiperheeseen odotetaan monikkolapsia syntyviksi piakkoin. Perhe on saanut jonkin verran apua lastenvaate- ja lastentarvikehankintoihin, mutta sopivien lastenvaunujen hankinta on koitunut perheelle mahdottomaksi. Perheen äiti on sairauslomalla ja perheen isä opiskelee, joten taloudellinen tilanne on erittäin tiukka. Heidän ei ole mahdollista ostaa syntyville lapsille sopivia lastenvaunuja eikä käytettynäkään vaunuja ole löytynyt. Perheen äidin on mahdotonta liikkua yksin lasten kanssa ilman sopivia lastenvaunuja. Useamman lapsen myötä myös muille lastentarvikkeille ja -vaatteille on tarvetta monin verroin.

Voisitko sinä auttaa lahjoituksellasi perhettä lastenvaunujen ja lastentarvikkeiden hankinnassa? Avullasi pienokaiset saisivat turvallisen alun elämälleen ja vanhemmat voisivat keveimmin mielin suunnata voimavaransa pienokaisistensa hoitamiseen.
Perheen tilanteen on kartoittanut ja avun perille vie paikallisseurakunnan diakoniatyöntekijä.

Keräyksistä lisätietoa saat tarvittaessa Kotimaanavun asiakaspalvelusta info@kotimaanapu.fi

Tavoitesumma
1 400,00 EUR
Kerätty 1400 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu