<< Takaisin

Kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti kaipaa kipeästi apuasi

*** Keräys on päättynyt. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

Meille sanotaan, että kenellekään ei anneta raskaampaa taakkaa kannettavaksi, kuin on voimia, mutta joskus tuntuu vaikealta hyväksyä tai ymmärtää tätä.

Kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti joutui jättämään kotinsa ja lähtemään turvaan takaisin lapsuudenmaisemiin, jossa hänellä oli perhettä ja sisaruksia auttamassa ja tukemassa arjessa. Pieni toivon pilkahdus kävi äidin ajatuksissa, mutta tätä helpotusta ehti kestää vain hetken, ennen kuin tuli tieto oman vanhemman äkillisestä kuolemasta.

Äiti jaksaa vielä viimeisillä voimillaan taistella paremman huomisen puolesta ja hän haluaa pystyä turvaamaan lapsilleen turvallisen arjen. Hän sai viimein asunnon, jonne pääsee muuttamaan ensi kuussa. Kun äiti jätti vanhan elämän taakseen sai hän lastenhuoneen kalusteet pelastettua, mutta kaikki keittiönkalusteet, kodinkoneet ja äidin oma vuode jäivät sinne.

Perheellä on nyt koti ja turva - haluatko sinä olla tukemassa äidin ja lasten turvallista arkea auttamalla heitä saamaan perusasiat kuntoon? Perheen tilanteen on kartoittanut diakoni kaisa.jaakkola@evl.fi

Kuva:Pixabay

Tavoitesumma
2 500,00 EUR
Kerätty 1330 EUR
53%

Tämä kohde on suljettu