<< Takaisin

Kodin tarvikkeita vähävaraiselle perheelle

Uusperhe, johon kuuluu äiti, isä ja 4 lasta, iältään 9, 10, 14 ja 16- vuotiaita, kaipaavat kipeästi apuanne. Perheen vanhemmat ovat työttömiä ja he elävät osin toimeentulotuen varassa, jonka vuoksi kodin perushankinnat ovat jääneet toteutumatta pitkältä aikaa. Vanhempien työllistymisen esteenä on osin terveydelliset syyt, jotka vaikeuttavat työnsaantia entisestään.

Perhe kaipaa kipeästi kodin perustarvikkeita selvitäkseen normaalista arjesta useamman lapsen kanssa. Puutetta on niin ruuan valmistusvälineistä, välttämättömistä kodinkoneista kun petauspatjoista. Perheellä ei ole mitään taloudellisia mahdollisuuksia hankkia näitä itse.

Osallistu keräykseen, lahjoita ja auta tätä perhettä pahimman yli. Näiden perustarvikkeiden avulla perhe selviäisi jatkossa pienemmilläkin tuloilla, kunhan arkea saadaan helpotettua näillä hankinnoilla.

Perheen tilanteen on kartoittanut ja avun perille vie, sekä lisätietoja antaa diakoni Ulla Hautamäki. Ulla.hautamaki@evl.fi

Tavoitesumma
1 200,00 EUR
Kerätty 265 EUR
22%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Jättämällä yhteystietosi annat samalla luvan markkinointiin. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Lahjoitusta tehdessäsi maksusi käsittelee sopimuskumppanimme Checkout Finland Oy, joka on osa OP-ryhmää.