<< Takaisin

Apua Koskelan henkirikoksen uhrin vanhemmille ja tukea kiusaamisen vastaiseen työhön

*****Keräys on päättynyt. Sydämellinen kiitos kaikille keräykseen osallistuneille ja survalittelun jättäneille!****

Päivitetty 31.3.2021
Kerätystä summasta 10 000 € avustetaan uhrin vanhempia. Kotimaanapu on tavoittanut vanhemmat ja heidän kanssaan on sovittu avun organisoimisesta. Apu toimitetaan perille diakoniatyön kautta, joka on tarvittaessa myös vanhempien tukena.

Lahjoitusten yhteydessä jätetyt viestit ja suruvalittelut toimitetaan vanhemmille kauniin adressin kera.

Keräyksen lopputuoton käytön suunnittelu kiusaamisen vastaiseen työhön etenee ja siitä raportoidaan suunnitelmien konkretisoituessa.

************************

Koskelan henkirikoksessa kuolleen nuoren vanhemmat tarvitsevat tukea selviytyäkseen. Keräyksen tuotolla tuetaan perhettä ja heidän selviytymistään traumaattisessa tilanteessa eri tavoin 10 000 euroon asti.

Vielä on mahdollista lahjoittaa Koskelan henkirikoksen uhrin muistolle ja tukea kiusaamisen vastaista työtä. Keräys on avoinna 21.3.2021 saakka.

Keräyksen tavoitesumman ylittävä osuus ohjataan kiusaamisen vastaiseen työhön, jotta kukaan nuori Suomessa ei joutuisi kokemaan uhrin kaltaista kohtaloa. Tämä summa jaetaan seurakuntien diakoniatyön ja nuorisotyön asiantuntijoiden avulla sinne, missä kiusaamisen vastaiselle työlle on suurin tarve.

Lahjoittamalla tähän keräykseen, autat traumaattisen kokemuksen kokenutta perhettä, mutta annat samalla tukesi kiusaamisen vastaiseen työhön.
Halutessasi voit osoittaa tukesi perheelle lahjoituksen yhteydessä viestikenttään jättämälläsi viestillä.
Tavoitesumma on viitteellinen. Tavoitesumman ylittyessä voit edelleen lahjoittaa ja summa ohjataan kiusaamisen vastaiseen työhön.

Lisätietoja ilkka.kalmanlehto@kotimaanapu.fiOulunkylän Seurakunta tukee myös kriisin keskellä

-tavoitesumma-
10 000,00 EUR
Kerätty 35776 EUR
358%

Tämä kohde on suljettu