<< Takaisin

Kipujen kanssa taisteleva nainen tarvitsee apuasi Turun seudulla

Hoitoalalla työskennellyt monet leikkaukset läpikäynyt ja monista sairauksista kärsivä 50-vuotias nainen tarvitsee apuasi Turun seudulla! Naisen arki on jatkuvien kipujen kanssa taistelua. Henkinen ja fyysinen jaksaminen on nyt äärirajoilla, kun viranomaiset pompottelevat luukulta toiselle.
Uusi pesukone olisi välttämätön hankinta arjesta selviytymisen helpottamiseksi, mutta naisella itsellään ei ole siihen varaa. Pesukoneen lisäksi nainen tarvitsee apuasi sairaus- ja lääkärikuluihin sekä vuokranmaksuun. Edessä on muutto esteettömään asuntoon, joka aiheuttaa myös lisäkustannuksia.

Voisitko sinä auttaa lahjoituksellasi naista hankimaan arkea helpottava pesukone ja mahdollistaa välttämättömistä terveydenhoitokuluista sekä vuokrasta selviytyminen, ettei taloudelliset huolet veisi vähiä voimavaroja. Avullasi oli suuri merkitys naisen hyvinvoinnin ja jaksamisen edistämiseen.
Naisen avun tarpeen on arvioinut ja avun perille vie diakoniatyöntekijä Eliisa Lehti
eliisa.lehti@evl.fi

Tavoitesumma
1 415,00 EUR
Kerätty 1080 EUR
76%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.