<< Takaisin

Kesäiloa pienituloisten perheiden lapsille ja nuorille!

****Keräys on päättynyt! Lämmin kiitos lahjoittajille vuosaarelaisten lasten ja nuorten kesäilon mahdollistamisesta!****
Voisitko sinä olla mahdollistamassa pienituloisten vuosaarelaisten perheiden lasten ja nuorten pääsyn kesällä huvipuistoon?

Kaikilla perheillä ei ole varaa matkustella kesälomalla tai tehdä edes päiväretkiä lähiympäristöön, saatikka päästä huvipuistoon. Koulussa lapset kertovat toisilleen kesälomistaan ja siitä, mitä ovat tehneet lomilla. Olisi tärkeää, että jokaisella lapsella olisi jokin kiva juttu, josta voisi kertoa kavereille koulussa.

Vuosaaren seurakunnan diakoniatyö haluaa tuottaa kesäiloa ja tukea vähävaraisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden mahdollisuutta viettää kesän aikana perheen yhteinen päivä huvipuistossa.

Esimerkkinä nelihenkisen perheen päivärannekkeet / sisäänpääsymaksut: Linnanmäki 4 hlöä päivärannekkeet yhteensä 170€ (42€/kpl), Tykkimäki 132€ (27-33€/kpl) ja Puuhamaa 102€ (25,50€/hlö)

Autettavat perheet ja nuoret valitaan taloudellisin perustein diakoniatyön kautta. Apu suunnataan kaikkein vähävaraisimmille.
Keräystä koordinoi diakoniatyöntekijä heidi.viita-virtanen@evl.fi

Levitä kesäiloa ja lahjoita haluamasi summa! Voit tehdä lahjoituksen nimettömänä tai jättää yhteystietosi.
Halutessasi jaa tämä lahjoituskohde some-profiileissasi!

Tavoitesumma
2 700,00 EUR
Kerätty 1282 EUR
47%

Tämä kohde on suljettu