<< Takaisin

Lahjoita kesäiloa vähävaraisille lapsille ja nuorille

Mahdollista lahjoittamalla huvipuistopäivä porvoolaisille lapsille ja nuorille.
Kaikilla perheillä ei ole varaa matkustella kesälomalla tai tehdä edes päiväretkiä lähiympäristöön. Miltä tuntuu lapsesta kuulla kavereiden kesäreissuista ja huvipuistokäynneistä?

Porvoon kaupungin sosiaalityö ja suomalaisen seurakunnan diakoniatyö haluavat tuottaa kesäiloa asiakkailleen ja tukea vähävaraisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden mahdollisuutta viettää kesän aikana perheen yhteinen päivä huvipuistossa. Avustettava perhe, tai esimerkiksi nuorisokoti saa itse valita huvipuiston kolmesta kohteesta; Linnanmäki, Tykkimäki tai Puuhamaa.

Esimerkkinä nelihenkisen perheen päivärannekkeet / sisäänpääsymaksut: Linnanmäki 4 hlöä päivärannekkeet yhteensä 156€ (39€/kpl), Tykkimäki 132€ (27-33€/kpl) ja Puuhamaa 102€ (25,50€/hlö)

Autettavat perheet ja nuoret valitaan taloudellisin perustein diakoniatyön ja sosiaalityön kautta. Apu suunnataan kaikkein vähävaraisimmille.
Keräystä koordinoi diakoniatyöntekijä Veera Wallenius, p. 040-3586935 (veera.wallenius@evl.fi)

Levitä kesäiloa ja lahjoita haluamasi summa! Voit tehdä lahjoituksen nimettömänä tai jättää yhteystietosi. Yritykset voivat halutessaan tilata laskun: info@kotimaanapu.fi
Halutessasi jaa tämä lahjoituskohde some-profiileissasi!

Tilannepäivitys 29.5.17
Ensimmäinen keräystavoite 900€ tuli täyteen kolmessa päivässä, joten keräyksen tavoitesummaa on nyt nostettu. Lämmin kiitos kaikille tähän mennessä lahjoittaneille!
Tavoitesumma
2 000,00 EUR
Kerätty 1420 EUR
71%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2016/457, voimassa 1.10.2016 - 30.9.2018, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 7.9.2016. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa