<< Takaisin

Keräys saattohoitovapaaehtoisten kouluttamiseksi

Saattohoidossa terveydenhuollon ammattilaiset tekevät hyvää ja tärkeää työtä. Potilaiden ja heidän läheistensä avun ja tuen tarve on tässä herkässä elämäntilanteessa usein kuitenkin niin laaja, että hyvän elämänlaadun ylläpitämiseen tarvitaan myös paljon lisäkäsiä.

Vapaaehtoiset avustajat ovat tässä kohdin korvaamattomia. Saattohoidon vapaaehtoisten valmiuksien ylläpitäminen edellyttää myös koulutusta.

Tämän keräyksen tuotolla HYVÄ KUOLEMA –saattohoitohanke, yhteistyössä Kotimaanavun ja Terhokodin kanssa toteuttavat valtakunnallisen saattohoidon vapaaehtoiskoulutuksen vuonna 2019.

Lahjoittamalla tähän keräykseen voit myös onnittella eläkkeelle siirtyvää Terhokodin pitkäaikaista johtajaa Juha Hännistä.


Tavoitesumma
10 000,00 EUR
Kerätty 70 EUR
1%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa