<< Takaisin

Jotta sairaus ei veisi toimintakykyä kokonaan

**** Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille!****

Nuori MS-tautia sairastava nainen tarvitsisi apuasi, pitääkseen toimintakykyään yllä. Etenevän sairauden takia, hän on joutunut hankkimaan uuden sängyn, mutta rahat eivät riittäneet enää petauspatjaan.
Sairaus hankaloittaa monella tapaa arjesta selviytymistä, eikä hän pysty käymään enää itsenäisesti taloyhtiön pesutuvassa, vaan tarvitsee oman pyykinpesukoneen. Sairauden takia kunnon ylläpitäminen on välttämätöntä, mutta koronan takia uimahallissa tai kuntosalilla käyminenkin on jäänyt kuitenkin vähiin. Kunnon ylläpitämiseksi tarvitaan siksi myös kuntopyörä.
Mieltä painaa myös surutyö menehtyneen läheisen vuoksi sekä kunnon heikkeneminen, minkä vuoksi henkilökohtaisen avustajan tarpeen selvitystyö on parhaillaan käynnissä.
Nainen pystyy maksamaan pienistä tuloistaan juuri ja juuri laskunsa, mutta näihin ylimääräisiin hankintoihin hänellä ei ole varaa.
Voisitko sinä olla lahjoituksellasi tukemassa tämän nuoren naisen mahdollisimman itsenäisestä selviytymistä elämästään, etenevästä sairaudestaan huolimatta? Avullasi on suuri merkitys naisen arjesta selviytymiselle.
Naisen taloudellisen tilanteen on kartoittanut ja avun perille toimittaa
Kajaanin seurakunnan diakoniatyöntekijä Paula Sirviö
paula.sirviö@evl.fi

Tavoitesumma
1 200,00 EUR
Kerätty 1200 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu