<< Takaisin

Jotta sairaus ei veisi toimintakykyä kokonaan

Nuori MS-tautia sairastava nainen tarvitsisi apuasi, pitääkseen toimintakykyään yllä. Etenevän sairauden takia, hän on joutunut hankkimaan uuden sängyn, mutta rahat eivät riittäneet enää petauspatjaan.
Sairaus hankaloittaa monella tapaa arjesta selviytymistä, eikä hän pysty käymään enää itsenäisesti taloyhtiön pesutuvassa, vaan tarvitsee oman pyykinpesukoneen. Sairauden takia kunnon ylläpitäminen on välttämätöntä, mutta koronan takia uimahallissa tai kuntosalilla käyminenkin on jäänyt kuitenkin vähiin. Kunnon ylläpitämiseksi tarvitaan siksi myös kuntopyörä.
Mieltä painaa myös surutyö menehtyneen läheisen vuoksi sekä kunnon heikkeneminen, minkä vuoksi henkilökohtaisen avustajan tarpeen selvitystyö on parhaillaan käynnissä.
Nainen pystyy maksamaan pienistä tuloistaan juuri ja juuri laskunsa, mutta näihin ylimääräisiin hankintoihin hänellä ei ole varaa.
Voisitko sinä olla lahjoituksellasi tukemassa tämän nuoren naisen mahdollisimman itsenäisestä selviytymistä elämästään, etenevästä sairaudestaan huolimatta? Avullasi on suuri merkitys naisen arjesta selviytymiselle.
Naisen taloudellisen tilanteen on kartoittanut ja avun perille toimittaa
Kajaanin seurakunnan diakoniatyöntekijä Paula Sirviö
paula.sirviö@evl.fi

Tavoitesumma
1 200,00 EUR
Kerätty 105 EUR
9%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Jättämällä yhteystietosi annat samalla luvan markkinointiin. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.